welkom bij Atelier Suus

Galerie

In haar latere werk heeft Suzanne een geheel nieuwe stijl gevonden om zich te uiten.

Met behulp van een computer, een tamelijk eenvoudig tekenprogramma en een aangepaste muis maakte ze opnieuw kleurrijke en decoratieve afbeeldingen.

Ondanks haar door de ms onvaste hand slaagde ze erin kleurrijke en fantasieprikkelende werelden te scheppen.

recent werk: Improvisatie met vierkantjes en kleur
Improvisatie met vierkantjes en kleur
recent werk: Verschillende fasen
Verschillende fasen
recent werk: Bloem in groen
Bloem in groen

recent werk: Improvisatie met blauw
Improvisatie met blauw
recent werk: Uit het midden
Uit het midden
recent werk: Impressie van vierkanten en lijnen
Impressie van vierkanten en lijnen

 

Speciaal boekje

Een eigen uitgave van Atelier Suus: wolkje & sterretje en de witte kerst.

boekje: wolkje & sterretje en de witte kerst.

Dit boekje is zo bijzonder vanwege de prachtige aquarel tekeningen en de handgeschreven tekst. Leuk om voor te lezen aan de kinderen of zelf door te bladeren. Steeds weer genieten van de humoristische en originele tekeningen.

 

Kalender van de 21ste eeuw

De Kalender van de 21e eeuw behoort tot de voorwerpen die deel uitmaken van HaPost!. De kalender bestaat enerzijds uit 'recycle art' (stukjes van afgekeurde aquarellen of tekeningen die toch te mooi waren om weg te gooien) en vele met engelengeduld speciaal voor de kalender gemaakte kleurvlakjes. Drie ervan werden door Suzannes man en kinderen gemaakt, maar inmiddels weet niemand meer welke. U mag dus zelf zoeken en raden!

Kalender van de 21ste eeuw

Het idee achter de kalender was even simpel als verbluffend: een kalender maken die de maker overleeft, die je 100 jaar lang aan de wand kunt laten hangen en die toch niet verveelt, een kalender die over 70 jaar wordt opgegraven en waarvan niemand dan weet waar hij vandaan komt.

De kalender is in 2010 door Biogen Idec verspreid in een oplage van 500 examplaren onder MS specialisten. Biogen Idec is een farmaceutische industrie die zich bijzonder inzet voor de ontwikkeling van medicijnen tegen MS.

Met de Kalender van de 21ste eeuw houden artsen en farmaceuten de gedachte levend dat hopelijk in deze eeuw een medicijn wordt ontwikkeld dat een einde maakt aan MS.

Gelijktijdig met de verspreiding van de kalender liet Biogen Idec ook het filmpje maken waarin Suzanne vertelt over leven en kunst maken met MS. Dit is te zien geweest op de website www.toekomstmetms.nl.

 

Ha post!
Wie Atelier Suus al langer kent, kent vast ook Ha post!

Dit project is ontstaan met het idee dat het altijd fijn is om leuke post te krijgen. De brievenbus kleppert, er valt iets op de mat, en men denkt: “Ha post!”.

Gaande dit project ontvingen de abonnees een paar keer per jaar post van Atelier Suus met daarin afdrukken van verhalen, tekeningen en aquarellen, plus een kwartet kaarten uit het befaamde Ontbijtkwartet.

Diverse Ha post! artikelen kunnen nog gekocht worden in het winkeltje van Atelier Suus.